Visspullen witvis

De visspullen zijn misschien wel het aller belangrijkste onderdeel van wivissen. We geven je daarom een overzicht van de verschillende soorten witvis visspullen. Per onderdeel vind je tips over de aanschaf en het gebruik! Helemaal ingelezen en weet je wat je nodig hebt? Koop dan je visspullen online:

Vissen op witvis? Bekijk het grootste aanbod witvis visspullen!

Dobbers

Wanneer je in een viswinkel of dierenspeciaalzaak komt, heb je vaak ogen te kort om de juiste keus te maken met wat voor dobber er gevist gaat worden. Groot, klein, slank, bolvormig en alle kleuren van de regenboog maken het er niet gemakkelijk op om de juiste keus te maken. Lees alles over dobbers voor witvis.

Haakjes

Een ander essentieel onderdeel voor het vangen van de witvis, is de haak. De meeste en tevens beste haken zijn gemaakt van verhard staal (carbonstaal met vanadium) en de haakpunt is scherp gemaakt doormiddel van de zogeheten elektrochemische techniek. Haken zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen en worden binnen de witvisserij door verschillende leveranciers geleverd, lees alles over haakjes voor witvis.

Hengels

Je hebt een scala aan hengels om onze geliefde vis te belagen, maar welke hengel voor welke vis en wanneer gebruik je nu de vaste hengel of juist een feederhengel. Op onze hengels witvis pagina proberen wij zo kort en krachtig mogelijk uit te leggen wanneer wat te gebruiken is.

Lood

Het is van groot belang om de juiste aasaanbieding te hebben. De beetregistratie zien wij als witvissers over het algemeen doormiddel van een dobber en die wordt accurater met een goed afgestelde dobber. Om een dobber goed af stellen en het haakaas op de beste manier aan de vis presenteren is er lood nodig, lees alles over lood bij het witvissen.

Schepnet en Leefnet

Als sportvisser kun je niet meer zonder een schepnet op pad. Niemand wil zijn of haar gevangen vis verspelen omdat er vaak veel moeite voor gedaan is. Maar de vraag is, wanneer vis je met welk net? Lees alles over een schepnet of leefnet voor witvis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *