Karpervissen Lac Grosley

Lac de Grosley is een zeer aantrekkelijk betaalwater dat bestaat uit twee grote vijvers (12 ha en 4 ha). Beide vijvers hebben een goed en gevarieerd karperbestand met twintigers, dertigers en veertigers. Op de kleine vijver zit misschien meer kleine vis, maar er worden hier ook bijna elke week vissen van meer dan 20kg gevangen.

Meren Lac de Grosley

Zoals aangegeven bestaat de Lac de Grosley uit twee prachtige meren, omringd door bossen en velden. De Meren hebben overhangende bomen, riet, bedden van lelieblad en grasbanken. In 2008 is de locatie overgenomen door Eric Touza die vastbesloten is om een ​​top bestemming voor karpervissers maken. Het eerste meer heeft  een oppervlakte van ongeveer 12 hectare met in in het midden een eiland. Het tweede meer heeft een oppervlakte van ongeveer vier hectare. Beide meren zijn compleet toegankelijk door middel van een stenen pad, ze zijn permanent beveiligd en ’s nachts is de ingang is gesloten.

Stekken Lac de Grosley

Lac de GrosleyLac de Grosley telt in totaal 17 stekken.Stek 2, 12, 13, 14, 15, 18 en 19 zijn enkele stekken, alle andere zijn tweepersoons. De stekken met gras zijn mooi, ruim en zijn voorzien van een tafel en een houten chalet om je spullen op te slaan of eten te bereiden(met eigen materiaal). Sommige vissers zetten hun bed en een stoel in het chalet. Alle stekken heb met de auto bereikbaar.

Visbestand

Beide vijvers hebben een goed en gevarieerd karperbestand met twintigers, dertigers en veertigers. Op de vijver van 4 hectare zit meer kleine vis, maar er worden hier ook bijna elke week vissen van meer dan 20kg gevangen. Het record van Lac de Grosley ligt op 22 kg, er is geen dwergmeerval en er zijn nauwelijks zoetwaterkreeftjes.

Faciliteiten

Lac de Grosley biedt een uitstekende service om goed te karpervissen. De bar en het restaurant zijn geopend van half januari tot half december, Do Ze serveren ontbijt, lunch en diner en je-kunt de maaltijden bestellen op je zwemmen. De klanten ook “hebben een koelkast, een vriezer en een magnetron ter beschikking in het sanitair gebouw. U kunt bestellen iedere dag vers brood.

Een reactie op Karpervissen Lac Grosley

  1. Huub schreef:

    de stekken 12 en 13 zijn niet met de auto bereikbaar klein stukje lopen verder een prachtig water
    ga in augustus weer voor een week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *