Vissen & Disneyland Parijs combineren

Naast vissen zijn er natuurlijk vele vormen van ontspanning, één van deze vormen is bijvoorbeeld een dagje naar een attractiepark zoals Disneyland Parijs. Als je het helemaal slim aanpakt zorg je er voor dat de kinderen naar Disneyland gaan en jij heerlijk kan gaan vissen één van de meren rondom Parijs. Vrouw en kinderen blij en jij in je element aan de waterkant. Het is mogelijk via Magische Ontdekking, namelijk door een camping te boeken rondom Disneyland Parijs .

Vissen en Disneyland combineren

Op zoek naar een camping + vismogelijkheden? Dan kom je al snel uit bij Le Village Parisien. Hier kan je een eigen caravan, camper of tent huren. Ben je een luxe visser, ga dan voor een chalet. De camping ligt namelijk aan de oever van de rivier La Marne en het kanaal de L’Ourcq, een geweldige vislocatie dus. Naast het vissen staat Le Village Parisien staat voor pure ontspanning na een en is daarom uitermate geschikt voor een vis / dinseyland vakantie. Vermaak voor het hele gezin! Le Village Parisien ligt op zo’n 50 km van Parijs en 18 km van Disneyland Parijs.

Disneyland aanbiedingen

Afhankelijk van de periode in het jaar en de aanbiedingen vanuit Disneyland hoeft één of twee week op de camping helemaal niet zo duur te zijn. De standaard prijzen van de camping liggen in mei en augustus (voor een standaard campingplaats) op zo’n 25 euro per dag voor 5 personen. Dit zijn dan wel plaatsen zonder water en elektriciteit. Meer informatie over de beste Disneyland Parijs aanbieding voor jou vind je op DLR-Parijs.nl.

Tickets Disneyland Parijs

Als je hebt besloten om naar Disneyland Parijs te gaan, zal je naast het vissen ook met de kinderen de parken moeten bezoeken. Hier zal het meeste geld in gaan zitten! Disneyland Parijs is erg duur en staat niet in verhouding met de prijs van de camping. Oriënteer daarom van te voren goed welke Eurodisney tickets je koopt. Er zijn verschillende soorten tickets, die je op verschillende manieren kunt aanschaffen.