Karpervissen Frankrijk

Karpervissen in Frankrijk, voor de meeste karpervissers de droomvakantie. Frankrijk is namelijk het land bij uitstek om te vissen op karper en meerval. Op slechts een paar uren rijden van Nederland vind je de mooiste karpermeren. Hierdoor reizen veel karpervissers, veelal zwaar bepakt, richting Frankrijk om hun geluk te beproeven. Karpervissen in Frankrijk is mogelijk op een betaal of openbaar water.

[xmlgm {https://www.ikvis.nl/Maps/Frankrijk.kml} zoom=5]


Karpervissen Frankrijk: Karpermeren

Als karpervisser in Frankrijk zult u het onderste uit de kan moeten halen om op de Franse wateren tot resultaten te komen. Een goede karpervisser heeft veel creativiteit, doorzettingsvermogen en geduld. Hieronder geven we een overzicht van de beste karpermeren en karpervijvers van Frankrijk.

Vele vissers zullen zich er in herkennen. Wanneer je kinderen krijgt, blijft er minder tijd over voor vissen, laat staan visvakanties. Een visvakantie wordt al snel vervangen voor een vakantie met de kids. Dit is natuurlijk ook leuk, maar stiekem mis het vissen wel. Wij hebben de oplossing bedacht, ge lekker vissen rondom Disneyland Parijs en creer een win-win situatie.

Top 10 Franse Karpermeren

Stuk voor stuk breiden we de website uit met nieuwe karpermeren. Vanzelfsprekend hebben we nog niet op elk meer gevist, jij wel? Stuur je verslag naar ons op en we zetten het direct op de website. Het e-mailadres vindt je via onze contactpagina.

Karpervissen Lac Grosley