Visstekken in Zuid-Holland

Ga je vissen in Zuid-Holland? Hier vind je de beste visstekken in Zuid-Holland. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Zuid-Holland

Ken je ook visplekken in Zuid-Holland maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visplekken per plaats in Zuid-Holland

Zuid-Holland kent veel plaatsen waar je uitstekend kunt vissen. Klik op een van de onderstaande plaatsen om de visstekken te bekijken.

Visstekken Bergschenhoek
Visstekken Dordrecht
Visstekken Leiden
Visstekken Maasdam
Visstekken Stolwijk
Visstekken Vlaardingen

Vissen in Zuid-Holland

Zuid Holland biedt prachtige visstekken voor de echte sportvisser. Vissen in Zuid Holland kan bijvoorbeeld aan de Oude Rijn of in het Waalhavengebied bij de maastunnel. Aan de Oude Rijn tussen Leiden en Katwijk kan vooral goed snoekbaars onder de kant kan worden gevangen. Daarnaast bevat het water ook uitstekende karper en witvis-stekken.

Andere mooie visstekken vind je in studentenstad Leiden, de stad die bekend staat om zijn hofjes, haar universiteit en de rijke geschiedenis. Leiden staat echter ook bekend om haar grachtengordel en dat is nou net waar wij als sportvissers het meeste belang bij hebben. Deze schitterende grachten bevatten een mooi visbestand en zover wij weten wordt er niet veel gevist, prachtige visstekken dus!

Zuid-Holland biedt ook mogelijkheden voor de karpervisser. Bijvoorbeeld nabij het Natuurpark in Rotterdam komen we veel plassen tegen die aan elkaar verbonden zijn, de spiegelkarperput. Mooi groenwater met een zachte bodem, hier zijn vissen te vangen vanaf 18 pond tot 40 pond! Zowel schubkarper, spiegelkarper als graskarper.


Karpervissen Zuid-Holland

Wij doen er alles aan om ook karperstekken in Zuid-Holland te verzamelen op ikvis.nl. Belangrijk om te weten is dat wij de karperstek één op één over te nemen. We kunnen helaas niet elke visstek bevissen en gaan er daarom van uit dat de informatie zoals we het ontvangen correct is. Het is mogelijk dat de karperstekken verouderd of niet (meer) correct zijn. Kom je dit tegen? Neem dan contact met ons op en we zullen de stek aanpassen zodat ook onze medevissers er weer goed kunnen karpervissen.