Visstekken in Noord Holland

Ga je vissen in Noord Holland? Hier vind je de beste visstekken in Noord Holland. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Noord Holland

Ken je ook visplekken in Noord Holland maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visplekken per plaats in Noord Holland

Noord Holland kent veel plaatsen waar je uitstekend kunt vissen. Klik op een van de onderstaande plaatsen om de visstekken te bekijken.

Visstekken Akersloot
Visstekken Alkmaar
Visstekken Amsterdam
Visstekken Den Helder
Visstekken Hoorn
Visstekken Naarden
Visstekken Volendam
Visstekken Winkel
Visstekken Zaandam

Vissen in Noord Holland

Noord-Holland heeft prachtig viswater met uitstekende visstekken, voorbeelden hiervan zijn visstekken in Amsterdam en visstekken in Den Helder. Vis bijvoorbeeld eens in het Noord Hollands Kanaal die loopt van Den Helder tot Amsterdam. Een mooi kanaal voor onder andere mooie brasems. Een andere omgeving waar goed gevist kan worden is Westfriesevaart bij Medemblik. Deze vaart loopt door de Wieringermeer. Dit water is zeer goed om brasem en witvis te vangen.


Karpervissen Noord Holland

Men zegt wel eens dat elke visser ooit een karpervisser wordt. Dit denken wij ook en proberen daarom ook zo veel mogelijk karperstekken in Noord Holland te plaatsen. Om ook de beste karperstekken in Noord Holland te kunnen bieden vragen we jouw ook om je stek te plaatsen. Belangrijk om te weten is dat wij de karperstek één op één over te nemen. We kunnen helaas niet elke visstek bevissen en gaan er daarom van uit dat de informatie zoals we het ontvangen correct is. Het is mogelijk dat de karperstekken verouderd of niet (meer) correct zijn. Kom je dit tegen? Neem dan contact met ons op en we zullen de stek aanpassen zodat ook onze medevissers er weer goed kunnen karpervissen.