Visstekken in Haren

Ga je vissen in Haren? Hier vind je de beste visstekken in Haren. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Haren

Ken je ook visplekken in Haren maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visstekken in Haren

Klik op een van de onderstaande visstekken voor meer informatie.

Karpervissen in Sassenhein noord (Haren)

Vissen in Haren

Haren is een aan de stad Groningen grenzende gemeente en staat vooral bekend om zijn karpermogelijkheden. Het noord-willemskanaal is een gerenommeerd karperkanaal waar grote vissen van 30+ zijn gevangen. Daarnaast bieden de meren van Sassenheim een goed bestand aan karper, waar tegen een kleine vergoeding te vissen valt. Nachtvissen is toegestaan!


Karpervissen Haren

Omdat karpervissen de meest populaire vorm van vissen in Nederland, streven we er naar om ook zo veel mogelijk karperwateren in Haren op de website te plaatsen. Weet jij waar je het best kunt karpervissen in Haren, help ons dan om het aantal `visstekken nog groter te maken en deel je stek. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om zelf alle karpermeren, kanalen of rivieren uit te testen. We nemen daarom de stek informatie één op één over. Wij houden de visstekken met veel zorgvuldigheid bij! Desondanks is het mogelijk dat de karperstekken wat verouderd of niet (meer) correct zijn. Geef ons in dit geval een seintje en we passen de stek aan.