Visstekken in Groningen centrum

Ga je vissen in Groningen centrum? Hier vind je de beste visstekken in Groningen centrum. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Groningen centrum

Ken je ook visplekken in Groningen centrum maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visstekken in Groningen centrum

Klik op een van de onderstaande visstekken voor meer informatie.

Snoekbaars vissen in Groningen
Voorns en Jonge brasems in Hoornsediep Groningen
Veel voorn aan het Hoendiep in Groningen
Kolblei en brasem in het schuitendiep

Vissen in Groningen centrum

De stad Groningen is gelegen in het noorden van Nederland. Deze stad herbergt vele mooie wateren en je kunt er uitstekend vissen. De stadgrachten, vijvers en meren hebben een uitstekend visbestand en voor elke visser wel wat. De stadgrachten staan bekend om de goede witvis en snoekbaars mogelijkheden en de vijvers en meren zitten vol met karpers en brasems. Naast vissen is het een echte studentenstad met een bruisend nachtleven.


Karpervissen Groningen centrum

Omdat karpervissen de meest populaire vorm van vissen in Nederland, streven we er naar om ook zo veel mogelijk karperwateren in Groningen centrum op de website te plaatsen. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om zelf alle karpermeren, kanalen of rivieren uit te testen. We nemen daarom de stek informatie één op één over.