Visstekken in Groningen

Ga je vissen in Groningen? Hier vind je de beste visstekken in Groningen. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Groningen

Ken je ook visplekken in Groningen maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visplekken per plaats in Groningen

Groningen kent veel plaatsen waar je uitstekend kunt vissen. Klik op een van de onderstaande plaatsen om de visstekken te bekijken.

Visstekken Bedum
Visstekken Groningen centrum
Visstekken Haren
Visstekken Veendam
Visstekken Winsum
Visstekken Zuidbroek

Vissen in Groningen

De provincie Groningen heeft veel te bieden voor de gemiddelde visser en heeft een overvloed aan mooi water. Er zijn mooie grote kanalen zoals het Eemskanaal, van Starkenborgkanaal, Noord Willemskanaal en het Winschoterdiep. Deze lopen vanaf de stad Groningen alle richtingen op en staan in verbinding met alle kanalen in de provincie. Er valt uitstekend witvis en snoekbaars te vangen in deze watersnelwegen. Karpervissers kunnen terecht in de vele meren en zandafgravingen en is ondertussen een erg populair tijdverdrijf aan het worden.


Karpervissen Groningen

Omdat karpervissen de meest populaire vorm van vissen in Nederland, streven we er naar om ook zo veel mogelijk karperwateren in Groningen op de website te plaatsen. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om zelf alle karpermeren, kanalen of rivieren uit te testen. We nemen daarom de stek informatie één op één over. Wij houden de visstekken met veel zorgvuldigheid bij! Desondanks is het mogelijk dat de karperstekken wat verouderd of niet (meer) correct zijn. Geef ons in dit geval een seintje en we passen de stek aan.