Visstekken in Lemmer

Ga je vissen in Lemmer? Hier vind je de beste visstekken in Lemmer. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Lemmer

Ken je ook visplekken in Lemmer maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visstekken in Lemmer

Klik op een van de onderstaande visstekken voor meer informatie.

Snoek vissen in Lemmer
Voorn, windes en roofblei in de jachthaven
Voorn en brasem in Jachthaven Iselmar
Voorn en Witvis aan de Sylroede te Lemmer
Vissen op voorn op de Zeilroede

Vissen in Lemmer

Lemmer is een plaats in de gemeente Lemsterland, provincie Friesland (Nederland). Het is een van Frieslands bekendste watersportplaatsen. In de zomermaanden is Lemmer een drukke gezellige badplaats. Veel belangrijker is het feit dat Lemmer een visplaats bij uitstek is. Waarin er veel witvis en roofvis gevangen kan worden!


Karpervissen Lemmer

Men zegt wel eens dat elke visser ooit een karpervisser wordt. Dit denken wij ook en proberen daarom ook zo veel mogelijk karperstekken in Lemmer te plaatsen. Heb jij wel eens op karper gevist in Lemmer en is het goed bevallen dan zouden wij het erg leuk vinden als je de steken met ons wilt delen. Wij houden de visstekken met veel zorgvuldigheid bij! Desondanks is het mogelijk dat de karperstekken wat verouderd of niet (meer) correct zijn. Geef ons in dit geval een seintje en we passen de stek aan.