Visstekken in Hindeloopen

Ga je vissen in Hindeloopen? Hier vind je de beste visstekken in Hindeloopen. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Hindeloopen

Ken je ook visplekken in Hindeloopen maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visstekken in Hindeloopen

Klik op een van de onderstaande visstekken voor meer informatie.

Voorn en kolblei op de kade bij achtvoet in Hindeloopen
Voorn en Ruisvoorn vangen in kleine sloot
Blankvoorn en voorn einde weg stadsweide
Voorn vissen in Hindeloopen Stutsteeg

Vissen in Hindeloopen

Hindeloopen is een van de kleinste elfstedentocht steden. Het pittoreske stadje verwierf zijn stedenrechten in 1225 vandaag de dag telt het echter een inwonersaantal van 870. Gelukkig zijn er meer vissen dan inwoners te vinden in Hindeloopen. Het is een uitstekende witvis visplek waarbij er een aantal mooie stekken door de stad verspreid liggen. Echter kunnen roofvissers hier ook goed uit de voeten, vooral snoekbaars is erg in trek onder de lokale bevolking.


Karpervissen Hindeloopen

Omdat karpervissen de meest populaire vorm van vissen in Nederland, streven we er naar om ook zo veel mogelijk karperwateren in Hindeloopen op de website te plaatsen. Heb jij wel eens op karper gevist in Hindeloopen en is het goed bevallen dan zouden wij het erg leuk vinden als je de steken met ons wilt delen. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om zelf alle karpermeren, kanalen of rivieren uit te testen. We nemen daarom de stek informatie één op één over. Wij houden de visstekken met veel zorgvuldigheid bij! Desondanks is het mogelijk dat de karperstekken wat verouderd of niet (meer) correct zijn. Geef ons in dit geval een seintje en we passen de stek aan.