Visstekken in Friesland

Ga je vissen in Friesland? Hier vind je de beste visstekken in Friesland. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Friesland

Ken je ook visplekken in Friesland maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visplekken per plaats in Friesland

Friesland kent veel plaatsen waar je uitstekend kunt vissen. Klik op een van de onderstaande plaatsen om de visstekken te bekijken.

Visstekken Appelscha
Visstekken Bartlehiem
Visstekken Bolsward
Visstekken Dokkum
Visstekken Eesterga
Visstekken Follega
Visstekken Franeker
Visstekken Goingarijp
Visstekken Grou
Visstekken Haskerdijken
Visstekken Hindeloopen
Visstekken Leeuwarden
Visstekken Lemmer
Visstekken Makkum
Visstekken Marsherne
Visstekken Mildam
Visstekken Oldelamer
Visstekken Opeinde
Visstekken Sneek
Visstekken Tichelwurk
Visstekken Vinkegavaartweg
Visstekken Zwartkruis

Vissen in Friesland

Friesland is één van de mooiste visprovincies van Nederland. In dit prachtige, waterrijke gebied zijn volop mogelijkheden, kansen en prachtige visstekken. Naar schatting wordt hier jaarlijks door 100.000 mensen uit binnen- en buitenland gevist. Vissen in Friesland kan naar hartelust in de vele meren en kanalen. Vissen is alleen toegestaan in de vrij bevaarbare wateren en met moet natuurlijk in het bezit zijn van een geldige vergunning. Het spreekt voor zich dat Friesland de natuur hoog in het vaandel heeft staan.

Met ruim 16.000 herctare aan viswater is Friesland een waar paradijs voor de sportvisser. Polderwater met een mooie snoek-, zeelt- en ruisvoorn stand is in Friesland volop aanwezig en met welke vismethode dan ook, je kan hier nog prachtige sport beleven!

Op de Friesche meren kan bij mooi weer druk zijn, toch zijn er voor de sportvisser volop rustige visstekken te vinden. Zeker in de vroege ochtend of de avonduurtjes, is het enorm genieten. De visstekken in Friesland zijn met name aantrekkelijk door witvis als brasem, kolblei en voorn. Deze vissoorten vormen dan de vangst aan de vaste hengel, winckle picker en matchhengel. Voor roofvis zijn de beste stekken veelal plaatsen vanaf de kant of in een bootje, waar knappe snoekbaarzen te vangen zijn. Kortom, Friesland is echt een topper wanneer het op sportvissen aankomt, een sportvisser zal zich in Friesland niet gauw vervelen.

Partners in Friesland

Is jouw auto te klein voor al je vishengels of karperspullen? Ikwiljouwautokopen.nl is een gewaardeerd partner van Ikvis.nl. Op deze website kan je gemakkelijk, snel en vooral gratis jouw auto verkopen. Het werkt simpel, je geeft aan welke auto je rijdt en wat de staat is. Vervolgens doet Ik Wil Jouw Auto Kopen een bod op je auto. Ben je tevreden, dan accepteer je het bod. De auto wordt vervolgens gratis bij je thuis opgehaald. Vooral in Friesland kan je via auto inkoop site Ikwiljouwautokopen.nl uitstekend jouw auto verkopen omdat de auto altijd wordt opgehaald.


Karpervissen Friesland

Omdat karpervissen de meest populaire vorm van vissen in Nederland, streven we er naar om ook zo veel mogelijk karperwateren in Friesland op de website te plaatsen. Belangrijk om te weten is dat wij de karperstek één op één over te nemen. We kunnen helaas niet elke visstek bevissen en gaan er daarom van uit dat de informatie zoals we het ontvangen correct is. Het is mogelijk dat de karperstekken verouderd of niet (meer) correct zijn. Kom je dit tegen? Neem dan contact met ons op en we zullen de stek aanpassen zodat ook onze medevissers er weer goed kunnen karpervissen.