Visstekken in Flevoland

Ga je vissen in Flevoland? Hier vind je de beste visstekken in Flevoland. Voor elke visstek is informatie gegeven over hoe je er kunt vissen, welke vis er zit en in welke periode je er het beste kunt vissen. Klik op één van de blauwe icoontjes voor meer informatie over de visstek.

Karperspullen & visspullen in de buurt van Flevoland

Ken je ook visplekken in Flevoland maar staan ze nog niet in het overzicht? Wacht dan niet en voeg direct je stek toe.


Visplekken per plaats in Flevoland

Flevoland kent veel plaatsen waar je uitstekend kunt vissen. Klik op een van de onderstaande plaatsen om de visstekken te bekijken.

Visstekken Almere
Visstekken Emmeloord
Visstekken Lelystad
Visstekken Swifterband
Visstekken Urk

Vissen in Flevoland

Vissen in Flevoland is met zijn prachtige wateren voor elke sportvisser geweldig. Het water is veelal makkelijk bereikbaar en op de meeste plaatsen kun je ongestoord vissen op de mooiste visstekken. Vissen in Flevoland wordt ook wel Poldervissen genoemd. De heerlijke rust die er aanwezig is maakt een dagje onvergetelijk. Het fijne van de polder is dat deze wateren over het algemeen vrij ondiep zijn, door de diepte is de aanwezigheid van een karper op de visstek al snel waar te nemen.

Een van de mooiste visstekken vind je aan de Larse Vaart. Grenzend aan de rand van Lelystad, beter bekent als de vaart met een hele goede visstand. Wanneer je in de Larse Vaart gaat vissen is het verstandig om er rekening mee te houden dat in sommige jaargetijden er hele hoge rietkragen kunnen zijn, dit hoeft echter geen probleem te zijn om mooie vissen te vangen! Veel visplezier in Flevoland!


Karpervissen Flevoland

Omdat karpervissen de meest populaire vorm van vissen in Nederland, streven we er naar om ook zo veel mogelijk karperwateren in Flevoland op de website te plaatsen. Om ook de beste karperstekken in Flevoland te kunnen bieden vragen we jouw ook om je stek te plaatsen. Belangrijk om te weten is dat wij de karperstek één op één over te nemen. We kunnen helaas niet elke visstek bevissen en gaan er daarom van uit dat de informatie zoals we het ontvangen correct is. Het is mogelijk dat de karperstekken verouderd of niet (meer) correct zijn. Kom je dit tegen? Neem dan contact met ons op en we zullen de stek aanpassen zodat ook onze medevissers er weer goed kunnen karpervissen.