Over Ikvis.nl

Ikvis.nl is een initiatief voor en door vissers. De website moet voorzien in kennisuitwisseling tussen sportvissers. Voor zowel beginnende als ervaren vissers is ikvis.nl een waardevolle bron in stekkenkennis, vistips, visverhalen, visspullen en benodigdheden. Omdat elke tak van sportvissen uniek is hebben we de site opgedeeld in een witvis, karpervissen en een gedeelte over roofvissen. Voor iedere sportvisser wat wils! Direct contact opnemen met Ikvis.nl? Klik verder naar het contactformulier!

Visie

Onze visie is een toegankelijke site waar sportvissers echt wat aan hebben. Internet is een opkomend en gratis medium. Waar je in de winkel soms aanzienlijke bedragen betaald voor een visblad denken wij dat de toekomst online ligt. Onze visie is een online databank van stekken en informatie over visbestanden om de meest uitgebreide online informatiebron te creëren waar elke sportvisser wat aan heeft.

Geschiedenis & heden

Ikvis.nl is gelanceerd op 1 juli 2010. Het eerste jaar heeft voornamelijk in het teken gestaan van het schrijven van nieuwe artikelen & visstekken. Vanaf 2011 is er veel veel focus geweest op online marketing activiteiten zoals zoekmachine optimalisatie, daarnaast hebben we veel extra visstekken geplaatst en zijn de omgevingen visvakanties, foto’s & video’s & visverhalen toegevoegd.

Neem contact op!

Vul het onderstaande contact formulier in wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de website, interesse hebt om te adverteren of bijvoorbeeld graag een link wilt ruilen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht