Witvis en roofvis bij de vernauwing van de Amertak, Geertruidenberg

Zeer goede visplaats precies in de vernauwing van de Amertak, geplaatst door John uit Rijen.

Visstek

Visstek

Vissoorten: Voornamelijk witvis en roofvis

Hoe te vissen: Je boekt hier de beste resultaten met de vaste hengel, een werphengel – picker.

Aassoorten: Wormen, made, pluim, mais en kunstaas.

Jaargetijde: September t/m december

Visplek locatie


Heb jij hier ook gevist? Laat ons dan hieronder weten wat je van deze visstek vond.

Dit bericht is geplaatst in Geertruidenberg met de tags , . Bookmark de permalink.

6 Responses to Witvis en roofvis bij de vernauwing van de Amertak, Geertruidenberg

 1. Niek schreef:

  Op basis van deze webpagina ben ik gisteren naar deze visstek gegaan. Als je de plek zoekt op de TomTom of Google Maps, zoek dan op Standhazensedijk 2‎ Geertruidenberg: rij vervolgens een stukje verder tot je niet verder kan en parkeer daar je auto. Loop de dijk op naar rechts.

  Ik viste met de vaste stok helemaal op het eind van de kom met de wind in de rug met de neus naar het oosten toe. Je zit daar net op een hoek met een kleine inham, het is een vrij hoge kade waar je prima kan zitten, je hebt wel een lange stok aan je landingsnet nodig. Je kan natuurlijk ook op de stenen zitten, maar dan heb je wel een plateau nodig.

  Gevist met maden: ik heb 1 brasem (40 cm), 15 voorn (10 tot 30 cm) en een stuk of 4 pos gevangen. Prima middag gehad!
  Bij het binnenhalen van een voorntje klapte er een snoek op: na een aantal minuten sjorren schoot ie helaas los, of misschien wel gelukkig: de hengel had het zwaar!

 2. Riek snoek schreef:

  Geacht Forum, Ik ben op zoek geweest naar de visstek die John heeft opgegeven, bij de amercentrale
  in de amertak, maar de plaatsaanduiding is niet korrekt, omdat de genoemde vernauwing minimaal
  een kilometer verder ligt dan aangegeven, dus ik was al bijna een uur verder voor ik de juiste plek
  (dus de vernauwing van de amertak) gevonden had. Maar eenmaal aan het snoekbaarzen had ik toch nog een goede dag, in vier uur vijf bovenmaatse snoekbaarzen. Dus graag voor mijn mede hengelaars
  een betere plaatsaanduiding en ook de route vanaf de amerweg in Geerttruidenberg aangeven want het is echt lang zoeken als je niet plaatselijk bekent bent. Met vriendelijke hengelsport groeten Riek.

  • admin schreef:

   Bedankt voor je reactie Riek en excuses voor de foute plaatsaanduiding. Wij nemen de stekken en coördinaten over zoals ze worden ingezonden door de andere vissers. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om op elke stek zelf te vissen 🙂 We zullen dus de coördinaten moeten vertrouwen. Zou je kunnen aangeven wat de daadwerkelijke coördinaten zijn zodat we de stek kunnen aanpassen? Je kunt de vinden op deze website. Alvast enorm bedankt!

   • Riek snoek schreef:

    Geachte, de juiste coördinaten van de (goede) visstek in de amertak bij de vernauwing is, Lat: 51.709481—Lon: 4.826946. MVG. Riek

    • john schreef:

     goedemorgen ik wil vrijdag gaan karperen in Geertruidenberg bij die vernauwing. kloppen die gegevens die er staan vermeld . wand ik krijg wel iets in de buurt maar niet die vernauwing . graag wil ik de juiste of straat naam aub of route beschrijving dat is nog beter. groet john

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *