Karpertip: Tear Aid!

Een must have voor elke karper visser die veel aan de waterkant vertoefd en intensief gebruik maakt van zijn spullen: Tear Aid. Deze in de ruimte- en luchtvaart ontwikkelend plak methode, plakt op de meeste ondergronden en is eenvoudig aan te brengen, zeer sterk, water- en luchtdicht, blijvend elastisch, transparant, UV-bestendig en permanent.

Voor het maken van tentscheuren, slaapzakken, regenkleding, waadpakken en rubberboten is dit de makkelijkste manieren van plakken met een robuust en permanent materiaal. Een onmisbare toevoeging aan je vistas. Ook wel eens bij de waterkant aangekomen en rubberboot lek? Met Tear Aid kan je in een hand omdraai het lek plakken, ook in die moeilijk te bereiken naden. Het hecht zelfs op polyester, aluminium en RVS, dus echt voor alles wat kan scheuren en lek gaan.

Het plakken zelf gaat door ontvetten met de bijgeleverde alcoholpads, op maat knippen van de patch, plakken en klaar. Een makkelijke oplossing wat je vislocatie ook mag zijn. Dus scheuren en gaten kunnen nu à la minute zelf permanent gerepareerd worden. De droogtijd is vrijwel nihil!

De vissers van www.ikvis.nl hebben een hekel aan geknoei met duktape (tenten), tubes, potjes lijm, kwastjes en ander plakmiddelen, droogtijden en reparaties met strijkbouten(ik bedoel kom op strijkbouten!).

Het product komt in 2 varianten namelijk Type A en Type B, wil jij kijken welke Type voor jou het meest geschikt is? Kijk dan op www.tear-aid.nl.