Vissen bij vakantiehuisjes Marsherne

Marsherne betekend hoek van het meer en is een naam die verwijst naar de plek van vroeger, de huidige vakantiehuisjes die daar staan grensden aan een meer. Dit kleinschalig recreatieplan is gerealiseerd aan een open vaarroute; van de Sneeker Oudvaart naar Sneek, via de Bangavaart naar Terhorne (Tersoalstersluis), of via de Dilleslûs en de swette naar Leeuwarden. Binnen een uur kun je met een boot naar het Sneekermeer varen om te snoekbaarsen of feeder vissen.

De vakantiehuizen  staan op een geweldige plek tegenover de dorpshaven van Poppenwier. Daar is altijd wel een plek voor passanten om hun bootje aan te meren en rond te snuffelen door de steegjes en paadjes van Poppenwier. Veel belangrijker is echter dat een haven garant staat voor goede vismogelijkheden. Snoek, snoekbaars en witvis zijn hier te vinden.

Bekijk voor meer informatie over de vakantiehuizen de website van Vakantiehuisjes Marsherne.

Vissoorten: Snoek, Snoekbaars, Brasem, Voorn, Paling en Grondel
Hoe te vissen: Het water is ongeveer 1 meter diep aan de kanten en dieper naar het midden, een logisch verloop waarbij er door de havenstructuur altijd wel vis aanwezig is op de plek. Tegen het midden vissen is altijd goed, maar ook de dukdalven leveren aanbeten op.
Aassoorten: Alle relevante aassoorten afhankelijk van de vissoort. Probeer eens met wormen te vissen dit voor verrassingen zorgen zoals een paling op z`n tijd.
Jaargetijde: Het gehele jaar door.

Locatie


Heb jij hier ook gevist? Laat ons dan hieronder weten wat je van deze visstek vond

Dit bericht is geplaatst in Marsherne met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *