Foto & Video

Hier vind je de mooiste visfoto’s. De foto’s zijn onderverdeelt in karper en roofvis foto’s. Klik op een van de categorieën om de foto’s te bekijken. Heb je zelf mooie visfoto’s? Plaats ze hier op ikvis.nl.

Karper foto’s

Elke vis is op een unieke manier gevangen. Helemaal bij karpervissen is het elke keer weer een uitdaging om de vis uit het water te krijgen. Omdat wij niet alleen de foto, maar ook het verhaal achter een vis interessant vinden geven we bij elke foto achtergrondinformatie over de locatie, het gewicht en de vissoort. Bekijk nu de grootste en mooiste karper foto´s. Wil je je eigen visfoto’s afdrukken of aan de muur ophangen op bijvoorbeeld een foto op canvas? Kijk dan eens op bij het foto op canvas overzicht op Foto-op.nu voor inspiratie!

Roofvis foto’s

De mooiste foto’s van roofvissen vind je hier. Zelf een mooie snoekbaars of meerval gevangen? Wacht niet, plaats ze op ikvis en kijk wat andere er van vinden.

Witvis foto’s

Een overzicht van mooie witvis foto’s gevangen door het hele land. Ook bij de witvisfoto’s geven we per foto informatie over de locatie en de vis.