Disclaimer

Bij het bezoeken van deze website en of het gebruiken van informatie, beschikbaar gesteld door Ikvis.nl, stem je in en ga je akkoord, met deze disclaimer.

Bij de samenstelling van de inhoud van de door ikvis.nl gecreëerde internetsite en/of pagina’s is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Echter bestaat de mogelijkheid dat op de website gezette content, na verloop van tijd, verouderd is of niet (meer) correct is.
Ikvis.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door ikvis.nl gecreëerde site en/of pagina’s.

Het mogelijk worden weggestuurd op stekken, het niet mogen vissen of enige ander vorm schade of eventuele gevolgen bij het vissen op een door ikvis.nl beschreven stek, valt niet onder de aansprakelijkheid van ikvis.nl De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Ikvis.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De website ikvis.nl is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Ikvis.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Ikvis.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Ikvis.nl, welke geen eigendom zijn van Ikvis.nl en zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Ikvis.nl.

Ikvis.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.